• sdwfbbb

Ngeunaan  Urang

Pakean Kaishun IMP. & EXP Co., Ltd.

Jiangxi Kaishun Garments IMP. & EXP Co., Ltd., didirikeun taun 2014, Kami industri sareng bisnis integrasi perdagangan. Pabrik urang sorangan Jiangxi Kaimei garment Co., Ltd. diwangun taun 2007, Tempatna di basis produksi industri utama - Luojia Industrial Zone, kota Nanchang, propinsi Jiangxi, Cina. Kami ahli dina ngadamel sareng ngekspor pakean nyulam kalayan jasa OEM. Produk utama kami kalebet hoodies sweatshirt hoodies, tracksuits, jaket bulu kutub, kaos oblong, kaos polo sareng sajabina. Pls ngamungkinkeun kuring ngenalkeun anjeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kami numutkeun prosés produksi kami. Kami ninun lawon pikeun papakéan urang, Kami gaduh benang katun 100%, benang campuran katun / poliéster sareng benang poliéster 100% sayogi.