Tentang Kami

Jiangxi Kaishun Garments IMP. & EXP Co., Ltd.

Jiangxi Kaishun Garments IMP. & EXP Co., Ltd., didirikeun taun 2014,
Kami industri sareng bisnis integrasi perdagangan.
Pabrik urang sorangan Jiangxi Kaimei garment Co., Ltd. diwangun di 2007,
Tempatna di basis produksi industri utama - Zona Industrial Luojia, kota Nanchang, propinsi Jiangxi, Cina.

Kami supplier Disney kalayan FAMA jeung BSCI.
Ayeuna, urang parantos réngsé 150 padamel kalayan 6 lini produksi.

Kami ahli dina ngadamel sareng ngekspor pakean nyulam kalayan jasa OEM.
Produk utama kami kalebet hoodies sweatshirt hoodies, tracksuits, jaket bulu kutub, kaos oblong, kaos polo sareng sajabina.
Aranjeunna dijual kalayan saé di panjuru dunya, khususna di Amérika Serikat, Éropa sareng sajabana.
Kami ngadamel sababaraha merek Disney, Oneill , Gema, Heatons jsb.

Kauntungan urang nyaéta anyaman lawon pikeun papakéan urang. Kami gaduh benang katun 100%, benang campuran / katun poliéster sareng benang poliéster 100% sayogi.
Éta jasa OEM, lawon tiasa ngarobih sakumaha dipénta dina komposisi, warna awét sareng sajabana. Kami gaduh bulu domba sareng sikat jero / pique / jersey / bulu kutub / bulu karang sareng sajabana.

Sacara umum, kapasitas produksi bulanan urang sakitar 40,000 kanggo hoodies, sakitar 100.000 pcs kanggo kaos, gaya mutuskeun kapasitas produksi akhir.

Kami ngarepkeun kasempetan pikeun damel babarengan sareng anjeun. Hatur nuhun.