Kaos Hoodie 3d Kaos Pria sareng Awéwé Hooded Loose Autumn Sareng Musim Dingin Mantel Jalan Pakéan Jaket Hoodies

Pedaran pondok:


  • Harga FOB: US $ 2 - 10 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • 1-100: $ 19,8
  • 101-300: $ 18,6
  • 301-600: 17.5
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Kaos Hoodie 3d Kaos Lalaki Sareng Awéwé Hooded Loose Autumn Sareng Usum Usum Lahir Usum Jalan Jaket Hoodies

    Bahan: Katun / Polyerster / Spandex
    Beurat: 120-360gm
    Nyetak: Polos diwarnaan
    Kerah: O-beuheung atanapi V-beuheung
    Ukuran: 3XS-5XL, Ukuran naon waé tiasa disesuaikan
    Warna: Naon waé warna dumasar kana paménta adat urang
    Desain: Henteu aya desain atanapi pola pola. Logo cetak, nami dina kaos oblong. 
    Ngan kedah ngirimkeun Logo atanapi Desain anjeun dina PDF atanapi Format AI, atanapi ngawartosan pamundut lengkep anjeun. Désainer profesional kami bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

    Kaunggulan Kami

    10 taun pangalaman
    Kami Khusus kana bidang ieu langkung ti 10 taun.

    Jaminan Kualitas
    Kami gaduh pabrik urang sorangan pikeun mastikeun harga kalapa, kualitas luhur sareng waktos pangiriman gancang.

    Reponse gancang sareng jasa haneut
    Sagala pananya bakal dibales dina waktos 12 jam.
    1. Kami produsén pakean anu ngagaduhan seueur tukang ngaput anu terampil & istilah desain profesional & ketat systerm QC, .bisa ngajamin nawiskeun anjeun baju kualitas luhur kalayan harga kalapa.

    2. Narima lawon custom / ukuran / plus ukuran sareng desain.

    3. Dina pangiriman waktos.

    4. Kami Alibaba Dipeunteun 5 taun Suplier Emas.

    5. inspeksi 100% QC Sateuacan pangiriman
    FAQ
    1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    Kami perusahaan anu mangrupikeun gabungan produksi sareng perdagangan, kalebet industri sareng bisnis integrasi perdagangan.
    2. Naha anjeun nampi desain sareng lawon pelanggan?

    Leres, Kadua ukuran & warna tiasa dilakukeun salaku pamundut pelanggan, logo khusus sareng nami masing-masing, nomer tiasa ditambih sakumaha anu diperyogikeun, Ngan kedah ngirimkeun Logo atanapi Desain anjeun dina PDF atanapi AI Format, atanapi ngawartosan anjeun ngeunaan pamundut lengkep anjeun. Désainer profesional kami bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

    3, Kumaha anjeun tiasa ngendalikeun kualitasna?

    Kualitas anu diprioritaskeun. Pantun sok ngagantelkeun penting pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti nepi ka ahir. Pabrik kami parantos nyetél departemant QC pikeun mariksa kualitas hiji-hiji dina unggal léngkah.

    4. Kumaha cara kuring kéngingkeun sababaraha conto?

    Kami hormat nawiskeun anjeun sampel.
    1), Upami urang gaduh conto dina stok, kami bakal nyayogikeun anjeun, anjeun ngan ukur masihan kami Express A / C No. 
    2), upami kami henteu gaduh éta saham, kami bakal ngajantenkeun anjeun, maka anjeun kedah mayar biaya sampel sareng angkutan barang, atoh biaya sampel bakal mayar deui ka anjeun dina pesenan engké.

    5. Iraha kuring tiasa nampi sampel atanapi produk?
    1) Pikeun sampel: Sacara umum sampel bakal nyandak 7-10 dinten kanggo ngahasilkeun saatos desain dikonfirmasi.
    2) Kanggo urutan massal: Saatos mesen dikonfirmasi, éta bakal dikirim ka pabrik sareng aranjeunna bakal ngatur tanggal produksi dimimitian numutkeun jumlah anjeun. Sakali tanggal dikonfirmasi, sakitar 30 dinten damel pikeun produksi. unggal léngkah kami bakal nunjukkeun gambar sareng prosés produk.

    6. Naon istilah pembayaran anjeun tiasa nampi?

    Kami nampi L / C dina titingalian, T / T atanapi Western Union.

    Kumaha mesen

    Pakét & Pangiriman

    Ngepak
    Kemasan normal nyaéta kantong 1pc / poli,
    bungkus custom urang sayogi.

    Bungkus kamar
    Pagawe urang ngepak barang dina karton.

    Balanja
    Ku hawa, ku express atanapi ku laut, dumasar kana pamundut pelanggan.

    permén
    JIANGXI KAISHUN GARMENTSIMP & EXP.CO.LTD
    Tambahkeun: Désa Hufang, taman industri luo jig, cakram qingshanhu, kota nanchang, jiangxi proceince, china.
    email: sales7@kaimei-garments.com
    TEL: + 86-791-88371162
    MOB : +86 15907086568 (sayogi dina whatsapp)



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1, Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    Kami perusahaan anu mangrupikeun gabungan produksi sareng perdagangan, kalebet industri sareng bisnis integrasi perdagangan.

    2, Naha anjeun nampi desain sareng lawon pelanggan?

    Leres, Kadua ukuran & warna tiasa dilakukeun salaku pamundut pelanggan, logo khusus sareng nami masing-masing, nomer tiasa ditambih sakumaha anu diperyogikeun, Ngan kedah ngirimkeun Logo atanapi Desain anjeun dina PDF atanapi AI Format, atanapi ngawartosan anjeun ngeunaan pamundut lengkep anjeun. Désainer profesional kami bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

    3, Kumaha anjeun tiasa ngendalikeun kualitasna?

    Kualitas anu diprioritaskeun. Pantun sok ngagantelkeun penting pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti nepi ka ahir. Pabrik kami parantos nyetél departemant QC pikeun mariksa kualitas hiji-hiji dina unggal léngkah.

    4, Kumaha kuring kéngingkeun sababaraha conto?

    Kami hormat nawiskeun anjeun sampel.
    1), Upami urang gaduh conto dina stok, kami bakal nyayogikeun anjeun, anjeun ngan ukur masihan kami Express A / C No.
    2), upami kami henteu gaduh éta saham, kami bakal ngajantenkeun anjeun, maka anjeun kedah mayar biaya sampel sareng angkutan barang, atoh biaya sampel bakal mayar deui ka anjeun dina pesenan engké.

    5, Iraha kuring tiasa nampi sampel atanapi produk?

    1) Pikeun sampel: Sacara umum sampel bakal nyandak 7-10 dinten kanggo ngahasilkeun saatos desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo urutan massal: Saatos mesen dikonfirmasi, éta bakal dikirim ka pabrik sareng aranjeunna bakal ngatur tanggal produksi dimimitian numutkeun jumlah anjeun. Sakali tanggal dikonfirmasi, sakitar 30 dinten damel pikeun produksi. unggal léngkah kami bakal nunjukkeun gambar sareng prosés produk.

    6, Naon istilah pembayaran anjeun tiasa nampi?

    Kami nampi L / C dina titingalian, T / T atanapi Western Union.

     7, Kumaha terang harga?

    Harga mangrupikeun masalah anu paling seueur pikeun unggal palanggan, upami anjeun hoyong terang hargana,  

    Sateuacan dikutip, sababaraha inpormasi pikeun dihandap diperyogikeun.

    Desain / gaya, lawon, kuantitas, tanggal pangiriman sareng paménta anjeun, Ieu bakal ngabantosan kami ngadugikeun harga anu pas.