hoody

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar

Tipe Suplai: Jasa OEM
Tempat Asalna: Jiangxi, Cina
Ngaran mérek: Customizable (OEM
Jumlah modél: KM
Tipe lawon: Bulu
Fitur: Anti pilling, Anti Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable, Ditambah Ukuran
Bahan: Poliéster / Katun
Technics: Dicitak
Desain: Henteu condong, Kalayan Hood
Usum: Autumn
Gaya: Pullover, Pantun
Gaya leungeun baju: Biasa
Kerah: Ditudung
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Ngarojong
Tipe Pola: Nyitak
Tipe Produk: Hoodies / Kaos Kaos
Kelompok Umur: Sawawa
Jenis kelamin: Unisex
Ngaran Produk: hoodie pollover
Lawon: katun / poliéster / CVC / TC
Logo: Nyetak Logo Khusus
Ukuran: M / S / L / XL / XXL / XXXL / XXXXL
Nyetak: Percetakan ngarobih

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal

Ukuran paket tunggal:  20X30X5 cm

Beurat kotor tunggal: 0,600 kg

Tipe Paket: 1PC / kantong PP, 20 PC / CTN

Waktos prosés :

Jumlah (Unit) 1 - 10 11 - 50 > 50
Est. Waktos (dinten) 10 15 Pikeun disawalakeun

Panjelasan Produk

Tipe Produk: Hoodie Pollover
Bahan: Katun / Polyerster / Spandex
Beurat: 600gm
Nyetak: Polos diwarnaan
Kerah: ditudung
Ukuran:  S-2XL
Warna: bodas / hideung / kulawu / pink
Desain: Henteu aya desain atanapi pola pola. Logo cetak, nami dina kaos oblong.
Ngan kedah ngirimkeun Logo atanapi Desain anjeun dina PDF atanapi Format AI, atanapi ngawartosan pamundut lengkep anjeun. Désainer profesional kami bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

1 (1)

1 (1)

Pakét & Pangiriman

Ngepak
Kemasan normal nyaéta kantong 1pc / poli,
bungkus custom urang sayogi.

Bungkus kamar
Pagawe urang ngepak barang dina karton.

Balanja
Ku hawa, ku express atanapi ku laut, dumasar kana pamundut pelanggan.

Kaunggulan Kami

10 taun pangalaman
Kami khusus dina bidang ieu langkung ti 10 taun.

Jaminan kualitas
Kami gaduh pabrik nyalira pikeun mastikeun harga kalapa, kualitas luhur sareng waktos pangiriman gancang.

Reponse gancang sareng jasa haneut
Sagala pananya bakal dibales dina waktos 12 jam.
1, Kami produsén pakean anu ngagaduhan seueur tukang ngaput anu terampil pisan & istilah desain profesional & ketat systerm QC, .bisa ngajamin nawiskeun anjeun baju kualitas luhur kalayan harga anu kalapa.

2, Nampi lawon custom / ukuran / plus ukuran sareng desain.

3, Dina waktos pangiriman.

4, Kami Alibaba Dipeunteun 5 taun Suplemén Emas.

5, 100% inspeksi QC Sateuacan pangiriman

Pameran

Canton Fair
Kami ngahadiran Canton Fair of Guangzhou salaku pemasok dina Nov 2017.

Profil Perusahaan

Jiangxi Kaishun Garments co., Ltd, anu aya di Kota Nanchang Jiangxing Propinsi Cina, didirikeun taun 2007.

Kami produsén pakean anu propésional pikeun ngahasilkeun baju olahraga, hoodies/ baju kaos, kaos oblong, kaos Polo, Jaket domba Polar & Celana Jogger & Piyama sareng Pakéan Olahraga terampil dina ngadamel garmen nganggo lawon dina kaos katun bulu, Perancis Terry, T / C, CVC, pique, velor, sareng chiffon, satin, renda sareng sajabana anu seueur padamel tukang ngaput anu ahli & istilah desain profesional & ketat systerm QC, tiasa ngajantenkeun nawiskeun anjeun kualitas luhur sareng harga kalapa.
Upami anjeun resep kana barang kami, mangga ngahubungi kami, kami getol ngawangun kapal bisnis panjang sareng anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1, Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    Kami perusahaan anu mangrupikeun gabungan produksi sareng perdagangan, kalebet industri sareng bisnis integrasi perdagangan.

    2, Naha anjeun nampi desain sareng lawon pelanggan?

    Leres, Kadua ukuran & warna tiasa dilakukeun salaku pamundut pelanggan, logo khusus sareng nami masing-masing, nomer tiasa ditambih sakumaha anu diperyogikeun, Ngan kedah ngirimkeun Logo atanapi Desain anjeun dina PDF atanapi AI Format, atanapi ngawartosan anjeun ngeunaan pamundut lengkep anjeun. Désainer profesional kami bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

    3, Kumaha anjeun tiasa ngendalikeun kualitasna?

    Kualitas anu diprioritaskeun. Pantun sok ngagantelkeun penting pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti nepi ka ahir. Pabrik kami parantos nyetél departemant QC pikeun mariksa kualitas hiji-hiji dina unggal léngkah.

    4, Kumaha kuring kéngingkeun sababaraha conto?

    Kami hormat nawiskeun anjeun sampel.
    1), Upami urang gaduh conto dina stok, kami bakal nyayogikeun anjeun, anjeun ngan ukur masihan kami Express A / C No.
    2), upami kami henteu gaduh éta saham, kami bakal ngajantenkeun anjeun, maka anjeun kedah mayar biaya sampel sareng angkutan barang, atoh biaya sampel bakal mayar deui ka anjeun dina pesenan engké.

    5, Iraha kuring tiasa nampi sampel atanapi produk?

    1) Pikeun sampel: Sacara umum sampel bakal nyandak 7-10 dinten kanggo ngahasilkeun saatos desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo urutan massal: Saatos mesen dikonfirmasi, éta bakal dikirim ka pabrik sareng aranjeunna bakal ngatur tanggal produksi dimimitian numutkeun jumlah anjeun. Sakali tanggal dikonfirmasi, sakitar 30 dinten damel pikeun produksi. unggal léngkah kami bakal nunjukkeun gambar sareng prosés produk.

    6, Naon istilah pembayaran anjeun tiasa nampi?

    Kami nampi L / C dina titingalian, T / T atanapi Western Union.

     7, Kumaha terang harga?

    Harga mangrupikeun masalah anu paling seueur pikeun unggal palanggan, upami anjeun hoyong terang hargana,  

    Sateuacan dikutip, sababaraha inpormasi pikeun dihandap diperyogikeun.

    Desain / gaya, lawon, kuantitas, tanggal pangiriman sareng paménta anjeun, Ieu bakal ngabantosan kami ngadugikeun harga anu pas.