Lalaki Top NO. 23 Dicetak Hoodie 2020 Tetep Haneut Musim Dingin Hoodies Lalaki Kaos Kasual Lengan Panjang Retro Baju

Pedaran pondok:


  • harga: US $ 5-US $ 10
  • MOQ: 100PCS
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Tipe Produk

    Tipe Produk:

    Bahan:

    Katun / Polyerster / Spandex

    Beurat:

    120-360gm

    Nyetak:

    Polos diwarnaan

    Kerah:

    O-beuheung atanapi V-beuheung

    Ukuran:

    3XS-5XL, Ukuran naon waé tiasa disaluyukeun

    Warna:

    Naon waé warna dumasar kana paménta adat urang

    Desain:

    Henteu aya desain atanapi pola pola. Logo cetak, nami dina kaos oblong. Ngan kedah ngirimkeun Logo atanapi Desain anjeun dina PDF atanapi Format AI, atanapi ngawartosan pamundut lengkep anjeun. Désainer profesional kami bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

    Rincian Produk

    1118

    1120

    1120

    1120

    1120

    Profil Perusahaan

    Jiangxi Kaishun Garments co., Ltd, anu aya di Nanchang City Jiangxing Propinsi Cina, didirikeun taun 2007.
    Kami produsén pakean anu propésional pikeun ngahasilkeun baju olahraga, hoodies / sweatshirt, kaos oblong, kaos Polo, Jaket domba Polar & Jogger Calana & Piyama sareng Sportswear ahli dina ngadamel garmen nganggo lawon dina kaos katun, bulu, Perancis , T / C, CVC, pique, velor, sareng chiffon, satin, renda sareng sajabana anu ngagaduhan seueur tukang ngaput anu ahli & istilah desain profesional & systerm QC ketat, tiasa ngajantenkeun nawiskeun anjeun kualitas luhur sareng harga kalapa.
    Upami anjeun resep kana barang kami, mangga ngahubungi kami, kami getol ngawangun kapal bisnis panjang sareng anjeun.

    Pakét & Pangiriman

    Ngepak
    Kemasan normal nyaéta kantong 1pc / poli,
    bungkus custom urang sayogi.

    Bungkus kamar
    Pagawe urang ngepak barang dina karton.

    Balanja
    Ku hawa, ku express atanapi ku laut, dumasar kana pamundut pelanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1, Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    Kami perusahaan anu mangrupikeun gabungan produksi sareng perdagangan, kalebet industri sareng bisnis integrasi perdagangan.

    2, Naha anjeun nampi desain sareng lawon pelanggan?

    Leres, Kadua ukuran & warna tiasa dilakukeun salaku pamundut pelanggan, logo khusus sareng nami masing-masing, nomer tiasa ditambih sakumaha anu diperyogikeun, Ngan kedah ngirimkeun Logo atanapi Desain anjeun dina PDF atanapi AI Format, atanapi ngawartosan anjeun ngeunaan pamundut lengkep anjeun. Désainer profesional kami bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

    3, Kumaha anjeun tiasa ngendalikeun kualitasna?

    Kualitas anu diprioritaskeun. Pantun sok ngagantelkeun penting pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti nepi ka ahir. Pabrik kami parantos nyetél departemant QC pikeun mariksa kualitas hiji-hiji dina unggal léngkah.

    4, Kumaha kuring kéngingkeun sababaraha conto?

    Kami hormat nawiskeun anjeun sampel.
    1), Upami urang gaduh conto dina stok, kami bakal nyayogikeun anjeun, anjeun ngan ukur masihan kami Express A / C No.
    2), upami kami henteu gaduh éta saham, kami bakal ngajantenkeun anjeun, maka anjeun kedah mayar biaya sampel sareng angkutan barang, atoh biaya sampel bakal mayar deui ka anjeun dina pesenan engké.

    5, Iraha kuring tiasa nampi sampel atanapi produk?

    1) Pikeun sampel: Sacara umum sampel bakal nyandak 7-10 dinten kanggo ngahasilkeun saatos desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo urutan massal: Saatos mesen dikonfirmasi, éta bakal dikirim ka pabrik sareng aranjeunna bakal ngatur tanggal produksi dimimitian numutkeun jumlah anjeun. Sakali tanggal dikonfirmasi, sakitar 30 dinten damel pikeun produksi. unggal léngkah kami bakal nunjukkeun gambar sareng prosés produk.

    6, Naon istilah pembayaran anjeun tiasa nampi?

    Kami nampi L / C dina titingalian, T / T atanapi Western Union.

     7, Kumaha terang harga?

    Harga mangrupikeun masalah anu paling seueur pikeun unggal palanggan, upami anjeun hoyong terang hargana,  

    Sateuacan dikutip, sababaraha inpormasi pikeun dihandap diperyogikeun.

    Desain / gaya, lawon, kuantitas, tanggal pangiriman sareng paménta anjeun, Ieu bakal ngabantosan kami ngadugikeun harga anu pas.