Lalaki Militér AS Musim Dingin Bulu Termal Jaket Taktis Luar Ruangan Olahraga Hooded Mantel Militar Softshell Hiking Jaket Tentara Luar

Pedaran pondok:

Tipe Produk: hoodie pullover
Bahan: Katun / Polyerster / Spandex
Beurat: 120-360gm
Nyetak: Polos diwarnaan
Gaya leungeun baju: Panjang
Ukuran: M-6XL (adat, ukuran Asia, ukuran Eurpoe, ukuran USA sayogi)
Warna: Naon waé warna dumasar kana paménta adat urang
Desain: Adat
Logo: Adat
Palayanan: OEM, ODM, Disesuaikan
 
Sampel waktos 1) 5-7 dinten upami anjeun hoyong ngarobih gaya anjeun
2) 1-3 dinten pikeun gaya anu aya pikeun rujukan
Waktos produksi 20-25 dinten damel


  • harga: US $ 5-10
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Nyarankeun Produk

    1844

    Panjelasan Produk

    Tipe Produk:

    Bahan:

    Katun / Polyerster / Spandex

    Beurat:

    120-360gm

    Nyetak:

    Polos diwarnaan

    Kerah:

    O-beuheung atanapi V-beuheung

    Ukuran:

    3XS-5XL, Ukuran naon waé tiasa disaluyukeun

    Warna:

    Naon waé warna dumasar kana paménta adat urang

    Desain:

    Henteu aya desain atanapi pola pola. Logo cetak, nami dina kaos oblong. 

    Ngan kedah ngirimkeun Logo atanapi Desain anjeun dina PDF atanapi Format AI, atanapi ngawartosan pamundut lengkep anjeun. Désainer profesional kami bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

    Profil Perusahaan

    Jiangxi Kaishun Garments co., Ltd, anu aya di Nanchang City Jiangxing Propinsi Cina, didirikeun taun 2007.
    Kami produsén pakean anu propésional pikeun ngahasilkeun baju olahraga, hoodies / sweatshirt, kaos oblong, kaos Polo, Jaket domba Polar & Jogger Calana & Piyama sareng Sportswear ahli dina ngadamel garmen nganggo lawon dina kaos katun, bulu, Perancis , T / C, CVC, pique, velor, sareng chiffon, satin, renda sareng sajabana anu ngagaduhan seueur tukang ngaput anu ahli & istilah desain profesional & systerm QC ketat, tiasa ngajantenkeun nawiskeun anjeun kualitas luhur sareng harga kalapa.
    Upami anjeun resep kana barang kami, mangga ngahubungi kami, kami getol ngawangun kapal bisnis panjang sareng anjeun.

    1844
    1845
    1848
    1846
    1847
    2
    3
    4
    5

    Profil Perusahaan

    1 (1)
    1 (2)
    1 (3)
    1 (4)

    Jiangxi Kaishun Garments Co. téknologi canggih, sareng produk kualitas luhur, perusahaan kami kéngingkeun persetujuan konsumén di panjuru dunya. Perusahaan kami propésional dina ngahasilkeun pakean nyulam nganggo jasa percetakan sareng sulaman. Produk kami kalebet kaos oblong, kaos polo, jaket domba kutub, jogging olahraga set, sareng sweatshirts bulu kanggo déwasa sareng murangkalih. Sadaya produk urang ngajual ogé di panjuru dunya pikeun kualitas luhur, desain pikaresepeun, harga kalapa sareng pangiriman gancang. Kami teras-terasan ningkatkeun kualitas produk sareng jasa pikeun konsumén. Kami tulus ngabagéakeun babaturan ti bumi sareng luar negeri pikeun ngembangkeun babarengan sareng kami. 








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1, Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    Kami perusahaan anu mangrupikeun gabungan produksi sareng perdagangan, kalebet industri sareng bisnis integrasi perdagangan.

    2, Naha anjeun nampi desain sareng lawon pelanggan?

    Leres, Kadua ukuran & warna tiasa dilakukeun salaku pamundut pelanggan, logo khusus sareng nami masing-masing, nomer tiasa ditambih sakumaha anu diperyogikeun, Ngan kedah ngirimkeun Logo atanapi Desain anjeun dina PDF atanapi AI Format, atanapi ngawartosan anjeun ngeunaan pamundut lengkep anjeun. Désainer profesional kami bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

    3, Kumaha anjeun tiasa ngendalikeun kualitasna?

    Kualitas anu diprioritaskeun. Pantun sok ngagantelkeun penting pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti nepi ka ahir. Pabrik kami parantos nyetél departemant QC pikeun mariksa kualitas hiji-hiji dina unggal léngkah.

    4, Kumaha kuring kéngingkeun sababaraha conto?

    Kami hormat nawiskeun anjeun sampel.
    1), Upami urang gaduh conto dina stok, kami bakal nyayogikeun anjeun, anjeun ngan ukur masihan kami Express A / C No.
    2), upami kami henteu gaduh éta saham, kami bakal ngajantenkeun anjeun, maka anjeun kedah mayar biaya sampel sareng angkutan barang, atoh biaya sampel bakal mayar deui ka anjeun dina pesenan engké.

    5, Iraha kuring tiasa nampi sampel atanapi produk?

    1) Pikeun sampel: Sacara umum sampel bakal nyandak 7-10 dinten kanggo ngahasilkeun saatos desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo urutan massal: Saatos mesen dikonfirmasi, éta bakal dikirim ka pabrik sareng aranjeunna bakal ngatur tanggal produksi dimimitian numutkeun jumlah anjeun. Sakali tanggal dikonfirmasi, sakitar 30 dinten damel pikeun produksi. unggal léngkah kami bakal nunjukkeun gambar sareng prosés produk.

    6, Naon istilah pembayaran anjeun tiasa nampi?

    Kami nampi L / C dina titingalian, T / T atanapi Western Union.

     7, Kumaha terang harga?

    Harga mangrupikeun masalah anu paling seueur pikeun unggal palanggan, upami anjeun hoyong terang hargana,  

    Sateuacan dikutip, sababaraha inpormasi pikeun dihandap diperyogikeun.

    Desain / gaya, lawon, kuantitas, tanggal pangiriman sareng paménta anjeun, Ieu bakal ngabantosan kami ngadugikeun harga anu pas.