Warta Industri

  • Bahan sapertos wol tiasa émut sareng ngarobih bentukna

    Sakumaha saha waé anu kantos ngalempengkeun buukna terang, cai mangrupikeun musuh. Bulu karasa nyeri dibenerkeun ku panas bakal bouncing deui kana curls menit éta keuna cai. Kunaon Kusabab buuk gaduh ingetan bentukna. Pasipatan matérialna ngamungkinkeun pikeun ngarobih bentuk dina ngaréspon rangsangan sareng mulang ...
    Maca deui
  • Urang bakal ngiringan pameran ka-128 ka Canton sacara online, waktos paméranna kaping 15. Ka tanggal 24.

    2. Urang bakal ngiringan pameran ka 128th Canton online, waktos paméran na kaping 15. Ka tanggal 24. Okt. Wilujeng sumping di stan online kami. Halaman wéb kami bakal diinpormasi sakali éta kaluar maka. Salaku panyadia biasa di kanton, urang ngiringan pameran kanton ti 114th, dua kali sataun, sok di bulan Méi sareng Oktober di Gu ...
    Maca deui