polo

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar

Technics: Polos Dicelup
Tempat Asalna: Jiangxi, Cina
Ngaran mérek: KM
Jumlah modél: Kaos KM-TT -073
Fitur: Anti pilling, Anti Shrink, Anti kisut, Bernapas, Dikomprés, Lestari, Ukuran Tambih Deui
Kerah: Turtleneck
Beurat lawon: 180 gram
Jumlah anu sayogi: 1000
Bahan: Poliéster / Katun
Gaya leungeun baju: Leungeun baju pondok
Desain: Kalayan Pola
Tipe Pola: Padet
Gaya: Kasual, Pantun
Tipe lawon: Jersey
7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Ngarojong
Tipe Produk: Kaos Kaos
Tipe Suplai: Jasa OEM
Jenis kelamin: Lalaki
Kelompok Umur: Sawawa
Ngaran Produk: kaos polo
Ukuran: S-5XL
Warna: Logo ngarobih
Métode percetakan: nyetak
Waktos conto: 6-10 dinten

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal

Ukuran paket tunggal: 10X20X5 cm

Beurat kotor tunggal: 0,350 kg

Tipe Paket: 1PC / kantong PP, 50 PC / CTN

Waktos prosés :

Jumlah (Unit) 1 - 50 51 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten) 12 20 Pikeun disawalakeun

Panjelasan Produk

Tipe Produk: Kaos Polo
Bahan: Katun / Polyerster / Spandex
Beurat: 120-360gm
Nyetak: Polos diwarnaan
Kerah: Polo
Ukuran:  S-5XL, Ukuran naon waé tiasa disaluyukeun
Warna: Naon waé warna dumasar kana paménta adat urang
Desain: Henteu aya desain atanapi pola pola. Logo cetak, nami dina kaos oblong.
Ngan kedah ngirimkeun Logo atanapi Desain anjeun dina PDF atanapi Format AI, atanapi ngawartosan pamundut lengkep anjeun. Désainer profesional kami bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

1 (1)

Pakét & Pangiriman

Ngepak
Kemasan normal nyaéta kantong 1pc / poli,

bungkus custom urang sayogi.

Pangiriman 
Ku hawa, ku express atanapi ku laut, dumasar kana pamundut pelanggan.

Kaunggulan Kami

Pabrik urang
Pabrik langsung nawiskeun harga langkung kalapa pikeun anjeun.

Jaminan kualitas
Prosés produksi sampurna tur ketat pikeun mastikeun kualitas luhur sareng Dina pangiriman waktos.

Repsonse gancang sareng jasa profési
Sagala pananya bakal dibales dina waktos 12 jam.
1, Langkung ti 10 taun pangalaman dina pakean khusus, tiasa ngajamin nawiskeun anjeun baju kualitas luhur kalayan harga anu kompetitif.
2, lawon / ukuran / ukuran sareng desain anu disaluyukeun.
3, Dina waktos pangiriman.
Inspeksi 4, 100% QC Sateuacan pangiriman
5, jasa Profesional sateuacan sareng saatos dijual.
6, sampel Gratis saatos 3 pesenan munggaran anjeun.
7, Pangrojong bisnis jangka panjang anu kuat pikeun ukuran, lawon, warna, bahan, sareng conto papakéan.
8, 5 taun Suplai Emas dina Alibaba.

Pameran

Canton Fair
Kami ngahadiran Canton Fair of Guangzhou salaku pemasok dina Nov 2017.

Profil Perusahaan

Jiangxi Kaishun Garments co., Ltd, anu aya di Kota Nanchang Jiangxing Propinsi Cina, didirikeun taun 2007.

Kami produsén pakean anu propésional pikeun ngahasilkeun baju olahraga, hoodies/ baju kaos, kaos oblong, kaos Polo, Jaket domba Polar & Celana Jogger & Piyama sareng Pakéan Olahraga terampil dina ngadamel garmen nganggo lawon dina kaos katun bulu, Perancis Terry, T / C, CVC, pique, velor, sareng chiffon, satin, renda sareng sajabana anu seueur padamel tukang ngaput & ahli desain profesional & QC ketat systerm, tiasa ngajamin nawiskeun anjeun kualitas luhur sareng harga kalapa.
Upami anjeun resep kana barang kami, mangga ngahubungi kami, kami getol ngawangun kapal bisnis panjang sareng anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1, Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    Kami perusahaan anu mangrupikeun gabungan produksi sareng perdagangan, kalebet industri sareng bisnis integrasi perdagangan.

    2, Naha anjeun nampi desain sareng lawon pelanggan?

    Leres, Kadua ukuran & warna tiasa dilakukeun salaku pamundut pelanggan, logo khusus sareng nami masing-masing, nomer tiasa ditambih sakumaha anu diperyogikeun, Ngan kedah ngirimkeun Logo atanapi Desain anjeun dina PDF atanapi AI Format, atanapi ngawartosan anjeun ngeunaan pamundut lengkep anjeun. Désainer profesional kami bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

    3, Kumaha anjeun tiasa ngendalikeun kualitasna?

    Kualitas anu diprioritaskeun. Pantun sok ngagantelkeun penting pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti nepi ka ahir. Pabrik kami parantos nyetél departemant QC pikeun mariksa kualitas hiji-hiji dina unggal léngkah.

    4, Kumaha kuring kéngingkeun sababaraha conto?

    Kami hormat nawiskeun anjeun sampel.
    1), Upami urang gaduh conto dina stok, kami bakal nyayogikeun anjeun, anjeun ngan ukur masihan kami Express A / C No.
    2), upami kami henteu gaduh éta saham, kami bakal ngajantenkeun anjeun, maka anjeun kedah mayar biaya sampel sareng angkutan barang, atoh biaya sampel bakal mayar deui ka anjeun dina pesenan engké.

    5, Iraha kuring tiasa nampi sampel atanapi produk?

    1) Pikeun sampel: Sacara umum sampel bakal nyandak 7-10 dinten kanggo ngahasilkeun saatos desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo urutan massal: Saatos mesen dikonfirmasi, éta bakal dikirim ka pabrik sareng aranjeunna bakal ngatur tanggal produksi dimimitian numutkeun jumlah anjeun. Sakali tanggal dikonfirmasi, sakitar 30 dinten damel pikeun produksi. unggal léngkah kami bakal nunjukkeun gambar sareng prosés produk.

    6, Naon istilah pembayaran anjeun tiasa nampi?

    Kami nampi L / C dina titingalian, T / T atanapi Western Union.

     7, Kumaha terang harga?

    Harga mangrupikeun masalah anu paling seueur pikeun unggal palanggan, upami anjeun hoyong terang hargana,  

    Sateuacan dikutip, sababaraha inpormasi pikeun dihandap diperyogikeun.

    Desain / gaya, lawon, kuantitas, tanggal pangiriman sareng paménta anjeun, Ieu bakal ngabantosan kami ngadugikeun harga anu pas.