Kaos oblong

Pedaran pondok:


  • harga: US $ 1,8-AS $ 8
  • MOQ: 100 PCS
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Ihtisar

    Technics: Dicitak
    Métode Nyetak: Nyetak sutra
    Tempat Asalna: Jiangxi, Cina
    Ngaran mérek: KM
    Jumlah modél: KM-T-polo-14
    Fitur: Ngambekan, Sustainable, Ukuran Tambih Deui
    Kerah: O-beuheung
    Beurat lawon: 180 gram
    Jumlah anu sayogi: 1000
    Bahan: Poliéster / Katun
    Gaya leungeun baju: Leungeun baju pondok
    Desain: Kalayan Pola
    Tipe Pola: Nyitak
    Gaya: Kasual
    Tipe lawon: Jersey
    7 dinten conto waktos kalungguhan urutan: Ngarojong
    Ukuran Sadia: Gratis
    Ngaran Produk: Kaos oblong
    Komposisi lawon: poliéster
    Gaya lawon: jersey tunggal
    Logo: nyetak
    warna: aya
    GSM: 160g
    leungeun baju: leungeun baju pondok
    ukuran: M / L / XL / XXL

    Bungkusan & Pangiriman

    Unit Ngajual: Item tunggal
    Ukuran paket tunggal:  10X10X5 cm
    Beurat kotor tunggal: 0,300 kg
    Tipe Paket:1pc / pp kantong, 50 pcs / ctn. Desain anjeun wilujeng sumping.
    Waktos prosés :

    Jumlah (Unit) 1 - 100 101 - 1000 > 1000
    Est. Waktos (dinten) 15 30 Pikeun disawalakeun

    Panjelasan Produk

    Kaos Polo Kaos Lengan Pendek Kaos Langsing Padet Kaos Polo Kaos Plus Ukuran

    Tipe Produk: Kaos Polo
    Bahan: Katun / Polyerster / Spandex
    Beurat: 120-360gm
    Nyetak: Polos diwarnaan
    Kerah: Polo
    Ukuran:  S-5XL, Ukuran naon waé tiasa disaluyukeun
    Warna: Naon waé warna dumasar kana paménta adat urang
    Desain: Henteu aya desain atanapi pola pola. Logo cetak, nami dina kaos oblong.
    Ngan kedah ngirimkeun Logo atanapi Desain anjeun dina PDF atanapi Format AI, atanapi ngawartosan pamundut lengkep anjeun. Désainer profesional kami bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

    1

    Pakét & Pangiriman

    Ngepak

    Kemasan normal nyaéta kantong 1pc / poli,

    bungkus custom urang sayogi.

    Pangiriman 

    Ku hawa, ku express atanapi ku laut, dumasar kana pamundut pelanggan.

    1, Langkung ti 10 taun pangalaman dina pakean khusus, tiasa ngajamin nawiskeun anjeun baju kualitas luhur kalayan harga anu kompetitif.

    2, lawon / ukuran / ukuran sareng desain anu disaluyukeun.

    3, Dina waktos pangiriman.

    Inspeksi 4, 100% QC Sateuacan pangiriman

    5, jasa Profesional sateuacan sareng saatos dijual.

    6, sampel Gratis saatos 3 pesenan munggaran anjeun.

    7, Pangrojong bisnis jangka panjang anu kuat pikeun ukuran, lawon, warna, bahan, sareng conto papakéan.

    8, 5 taun Suplai Emas dina Alibaba.

    Kaunggulan Kami

    Pabrik urang

    Pabrik langsung nawiskeun harga langkung kalapa pikeun anjeun.

    Jaminan kualitas

    Prosés produksi sampurna tur ketat pikeun mastikeun kualitas luhur sareng Dina pangiriman waktos.

    Repsonse gancang sareng jasa profési

    Sagala pananya bakal dibales dina waktos 12 jam.

    Pameran

    Canton Fair
    Kami ngahadiran Canton Fair of Guangzhou salaku pemasok dina Nov 2017.

    Profil Perusahaan

    Jiangxi Kaishun Garments co., Ltd, anu aya di Nanchang City Jiangxing Propinsi Cina, didirikeun taun 2007.

    Kami produsén pakean anu propésional pikeun ngahasilkeun baju olahraga, hoodies / sweatshirt, kaos oblong, kaos Polo, Jaket domba Polar & Jogger Calana & Piyama sareng Sportswear ahli dina pembuatan garmen nganggo lawon dina kaos katun, bulu, terry Perancis , T / C, CVC, pique, velor, sareng chiffon, satin, renda sareng sajabana anu ngagaduhan seueur tukang ngaput anu ahli & istilah desain profesional & systerm QC ketat, tiasa ngajantenkeun nawiskeun anjeun kualitas luhur sareng harga kalapa.
    Upami anjeun resep kana barang kami, mangga ngahubungi kami, kami getol ngawangun kapal bisnis panjang sareng anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1, Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    Kami perusahaan anu mangrupikeun gabungan produksi sareng perdagangan, kalebet industri sareng bisnis integrasi perdagangan.

    2, Naha anjeun nampi desain sareng lawon pelanggan?

    Leres, Kadua ukuran & warna tiasa dilakukeun salaku pamundut pelanggan, logo khusus sareng nami masing-masing, nomer tiasa ditambih sakumaha anu diperyogikeun, Ngan kedah ngirimkeun Logo atanapi Desain anjeun dina PDF atanapi AI Format, atanapi ngawartosan anjeun ngeunaan pamundut lengkep anjeun. Désainer profesional kami bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

    3, Kumaha anjeun tiasa ngendalikeun kualitasna?

    Kualitas anu diprioritaskeun. Pantun sok ngagantelkeun penting pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti nepi ka ahir. Pabrik kami parantos nyetél departemant QC pikeun mariksa kualitas hiji-hiji dina unggal léngkah.

    4, Kumaha kuring kéngingkeun sababaraha conto?

    Kami hormat nawiskeun anjeun sampel.
    1), Upami urang gaduh conto dina stok, kami bakal nyayogikeun anjeun, anjeun ngan ukur masihan kami Express A / C No.
    2), upami kami henteu gaduh éta saham, kami bakal ngajantenkeun anjeun, maka anjeun kedah mayar biaya sampel sareng angkutan barang, atoh biaya sampel bakal mayar deui ka anjeun dina pesenan engké.

    5, Iraha kuring tiasa nampi sampel atanapi produk?

    1) Pikeun sampel: Sacara umum sampel bakal nyandak 7-10 dinten kanggo ngahasilkeun saatos desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo urutan massal: Saatos mesen dikonfirmasi, éta bakal dikirim ka pabrik sareng aranjeunna bakal ngatur tanggal produksi dimimitian numutkeun jumlah anjeun. Sakali tanggal dikonfirmasi, sakitar 30 dinten damel pikeun produksi. unggal léngkah kami bakal nunjukkeun gambar sareng prosés produk.

    6, Naon istilah pembayaran anjeun tiasa nampi?

    Kami nampi L / C dina titingalian, T / T atanapi Western Union.

     7, Kumaha terang harga?

    Harga mangrupikeun masalah anu paling seueur pikeun unggal palanggan, upami anjeun hoyong terang hargana,  

    Sateuacan dikutip, sababaraha inpormasi pikeun dihandap diperyogikeun.

    Desain / gaya, lawon, kuantitas, tanggal pangiriman sareng paménta anjeun, Ieu bakal ngabantosan kami ngadugikeun harga anu pas.