Dasi dasi Hoodie Awéwé Drawstring Oversized Hoodies Awéwé Musim Gugur Kaos Lengan Panjang Kaos Kasual Pullover Hoddies

Pedaran pondok:


  • 1-100 pcs: USD 21
  • 101-300pcs: USD19,8
  • 301-999PCS: USD18.7
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Dasi dye Hoodie Awéwé ngagambar Hoodies Gedekeun Kaos Awéwé Lengan Panjang Awéwé Pullover Hoddies Kasual

    Bahan: Katun / Polyerster / Spandex

    Beurat: 120-360gm

    Nyetak: Polos diwarnaan

    Kerah: O-beuheung atanapi V-beuheung

    Ukuran: 3XS-5XL, Ukuran naon waé tiasa disesuaikan

    Warna: Naon waé warna dumasar kana paménta adat urang

    Desain: Henteu aya desain atanapi pola pola. Logo cetak, nami dina kaos oblong.

    Ngan kedah ngirimkeun Logo atanapi Desain anjeun dina PDF atanapi Format AI, atanapi ngawartosan pamundut lengkep anjeun. Désainer profesional kami bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

     

    Kaunggulan Kami

     

    10 taun pangalaman

    Kami Khusus kana bidang ieu langkung ti 10 taun.

     

    Jaminan Kualitas

    Kami gaduh pabrik urang sorangan pikeun mastikeun harga kalapa, kualitas luhur sareng waktos pangiriman gancang.

     

    Reponse gancang sareng jasa haneut

    Sagala pananya bakal dibales dina waktos 12 jam.

    1. Kami produsén pakean anu ngagaduhan seueur tukang ngaput anu terampil & istilah desain profesional & ketat systerm QC, .bisa ngajamin nawiskeun anjeun baju kualitas luhur kalayan harga kalapa.

     

    2. Narima lawon custom / ukuran / plus ukuran sareng desain.

     

    3. Dina pangiriman waktos.

     

    4. Kami Alibaba Dipeunteun 5 taun Suplier Emas.

     

    5. inspeksi 100% QC Sateuacan pangiriman

    FAQ

    1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

     

    Kami perusahaan anu mangrupikeun gabungan produksi sareng perdagangan, kalebet industri sareng bisnis integrasi perdagangan.

    2. Naha anjeun nampi desain sareng lawon pelanggan?

     

    Leres, Kadua ukuran & warna tiasa dilakukeun salaku pamundut pelanggan, logo khusus sareng nami masing-masing, nomer tiasa ditambih sakumaha anu diperyogikeun, Ngan kedah ngirimkeun Logo atanapi Desain anjeun dina PDF atanapi AI Format, atanapi ngawartosan anjeun ngeunaan pamundut lengkep anjeun. Désainer profesional kami bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

     

    3, Kumaha anjeun tiasa ngendalikeun kualitasna?

     

    Kualitas anu diprioritaskeun. Pantun sok ngagantelkeun penting pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti nepi ka ahir. Pabrik kami parantos nyetél departemant QC pikeun mariksa kualitas hiji-hiji dina unggal léngkah.

     

    4. Kumaha cara kuring kéngingkeun sababaraha conto?

     

    Kami hormat nawiskeun anjeun sampel.

    1), Upami urang gaduh conto dina stok, kami bakal nyayogikeun anjeun, anjeun ngan ukur masihan kami Express A / C No.

    2), upami kami henteu gaduh éta saham, kami bakal ngajantenkeun anjeun, maka anjeun kedah mayar biaya sampel sareng angkutan barang, atoh biaya sampel bakal mayar deui ka anjeun dina pesenan engké.

     

    5. Iraha kuring tiasa nampi sampel atanapi produk?

    1) Pikeun sampel: Sacara umum sampel bakal nyandak 7-10 dinten kanggo ngahasilkeun saatos desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo urutan massal: Saatos mesen dikonfirmasi, éta bakal dikirim ka pabrik sareng aranjeunna bakal ngatur tanggal produksi dimimitian numutkeun jumlah anjeun. Sakali tanggal dikonfirmasi, sakitar 30 dinten damel pikeun produksi. unggal léngkah kami bakal nunjukkeun gambar sareng prosés produk.

     

     

    6. Naon istilah pembayaran anjeun tiasa nampi?

     

    Kami nampi L / C dina titingalian, T / T atanapi Western Union.

     

    Kumaha mesen

     

    Pakét & Pangiriman

     

    Ngepak

    Kemasan normal nyaéta kantong 1pc / poli,

    bungkus custom urang sayogi.

     

    Bungkus kamar

    Pagawe urang ngepak barang dina karton.

     

    Balanja

    Ku hawa, ku express atanapi ku laut, dumasar kana pamundut pelanggan.

     

    permén

    JIANGXI KAISHUN GARMENTSIMP & EXP.CO.LTD

    Tambahkeun: Désa Hufang, taman industri luo jig, cakram qingshanhu, kota nanchang, jiangxi proceince, china.

    email: sales7@kaimei-garments.com

    TEL: + 86-791-88371162

    BOBOTOH+86 15907086568 (sayogi dina whatapp)

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1, Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    Kami perusahaan anu mangrupikeun gabungan produksi sareng perdagangan, kalebet industri sareng bisnis integrasi perdagangan.

    2, Naha anjeun nampi desain sareng lawon pelanggan?

    Leres, Kadua ukuran & warna tiasa dilakukeun salaku pamundut pelanggan, logo khusus sareng nami masing-masing, nomer tiasa ditambih sakumaha anu diperyogikeun, Ngan kedah ngirimkeun Logo atanapi Desain anjeun dina PDF atanapi AI Format, atanapi ngawartosan anjeun ngeunaan pamundut lengkep anjeun. Désainer profesional kami bakal nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

    3, Kumaha anjeun tiasa ngendalikeun kualitasna?

    Kualitas anu diprioritaskeun. Pantun sok ngagantelkeun penting pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti nepi ka ahir. Pabrik kami parantos nyetél departemant QC pikeun mariksa kualitas hiji-hiji dina unggal léngkah.

    4, Kumaha kuring kéngingkeun sababaraha conto?

    Kami hormat nawiskeun anjeun sampel.
    1), Upami urang gaduh conto dina stok, kami bakal nyayogikeun anjeun, anjeun ngan ukur masihan kami Express A / C No.
    2), upami kami henteu gaduh éta saham, kami bakal ngajantenkeun anjeun, maka anjeun kedah mayar biaya sampel sareng angkutan barang, atoh biaya sampel bakal mayar deui ka anjeun dina pesenan engké.

    5, Iraha kuring tiasa nampi sampel atanapi produk?

    1) Pikeun sampel: Sacara umum sampel bakal nyandak 7-10 dinten kanggo ngahasilkeun saatos desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo urutan massal: Saatos mesen dikonfirmasi, éta bakal dikirim ka pabrik sareng aranjeunna bakal ngatur tanggal produksi dimimitian numutkeun jumlah anjeun. Sakali tanggal dikonfirmasi, sakitar 30 dinten damel pikeun produksi. unggal léngkah kami bakal nunjukkeun gambar sareng prosés produk.

    6, Naon istilah pembayaran anjeun tiasa nampi?

    Kami nampi L / C dina titingalian, T / T atanapi Western Union.

     7, Kumaha terang harga?

    Harga mangrupikeun masalah anu paling seueur pikeun unggal palanggan, upami anjeun hoyong terang hargana,  

    Sateuacan dikutip, sababaraha inpormasi pikeun dihandap diperyogikeun.

    Desain / gaya, lawon, kuantitas, tanggal pangiriman sareng paménta anjeun, Ieu bakal ngabantosan kami ngadugikeun harga anu pas.